به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین ملکی دبیر این ستاد در ابتدای این نشست با تاکید بر لزوم اجرایی شدن توافقنامههای اجرایی حوزه و آموزش و پرورش گفت: این مفاد باید به دقت بررسی شده و هر دستگاه زمینه های همکاری خود و گزارش عملکرد را به دقت بیان کرده تا نقاط ضعف و قوت به خوبی بررسی شود.
وی افزود: پنج ستاد استانی همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش با اشراف مدیران آموزش و پرورش و معاونان پرورشی این استانها و همچنین حوزههای علمیه مشغول به فعالیت هستند.
دبیر ستاد همکاریها ی حوزه وآموزش وپرورش در ادامه با اشاره به مصوبات این ستاد و همکاری وزیر پیشین و فعلی آموزش و پرورش با حوزههای علمیه در راستای ارجایی شدن مصوبات رهبری در این زمینه اظهارکرد: دغدغه خاص مقام معظم رهبری در زمینه تحقق آرمان نظام اسلامی در جهت فرهنگی شدن آموزش در کشور در قالب تدوین سند چشمانداز قابل تحقق است که باید با پیگیری این ستادها به فعلیت برسد.
حمیدرضا کفاش معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست بر لزوم اجرایی شدن مفاد این توافق نامه تاکید کرد و خطاب به مدیران پرورشی کشور گفت: فعالیت های صورت گرفته در حوزه فرهنگی نباید با فعالیت های مرتبط با توافق نامه در یک گزارش عنوان شود بلکه باید موارد خاص این توافق نامه به صورت مجزا اعلام شود.
گفتنی است در این نشست، حججاسلام والمسلمین حسینی معاون آموزش حوزه علمیه خواهران، مردانی نماینده معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه، قندی، معاون فرهنگی تربیتی حوزه علمیه خواهران و همچنین دبیران 5 ستاد همکاریها حضور داشتند.